Despre Noi

Despre uzina de productie (Zona inchisa: 10000 M2, Locatia: Karacabey, Bursa, Turcia)
Fabrica este alcatuita din linii moderne de asamblare, echipamente de inalta tehnologie si un sistem de vopsire cu pulbere electrostatica de ultima ora, cu o pre-tratare a sistemului de sablare pentru a furniza clientilor nostri masini durabile si fiabile. Cu sistemul de calitate certificat conform standardelor ISO, noi garantam maximul in ceea ce priveste produsele functionale si fiabile
Masinile sunt proiectate utilizand sistemele CAD pentru a putea scurta timpul care trece de la prototipuri la utilizatorul final si, de asemenea, pentru a face masina mai fiabila.

VIZIUNE
A fi unul dintre cei mai importanti producatori din lume in segmentul nostru de produse prin cresterea continua a cotei noastre de piata.
Furnizarea de solutii tehnologice pentru fermieri cu scopul de a rezolva problemele nutritionale din Turcia si din intreaga lume.

MISIUNE
Cresterea gradului de constientizare a clientilor cu privire la practicile de mecanizare agricola si oferirea de solutii optime pentru acestia, cu cele mai inalte standarde de productiv
imbunatatirea continua a cunostintelor, competentei si satisfactiei fiecarui membru al echipei Fimaks.
Realizarea unei gestionari eficiente a productivitatii cu o mentalitate inovatoare prin respectarea mediului.